woensdag 24 maart 2010

Idealis goes green


Denk je wat, hebben ze bij Idealis niet alleen gigantische studentenflats, maar ook een heel groen dorp. In Droevendaal hebben ze tegenover de universiteitscampus 'barakken' staan voor hun groene studenten. Ze zijn er ook behoorlijk zelfvoorzienend met moestuintjes, geiten, kippen en BBQ''s.

Vroeger was alles... anders


Na de offertebespreking bij St. Pieter en Blokland Gasthuis, hadden wij nog een brutaal verzoek: mogen wij jullie Mannenzaal ook zien? Ineens stonden we in 1531. Een zaal met een lange rij bedstedes waar mannen per persoon zo'n 4 m2 tot hun beschikking hadden.

Museumnacht Amersfoort


De 1e Museumnacht Amersfoort was helemaal fantastisch. Circus Zanzara, André Vrolijk, El Periquín en de Amsterdam Klezmer band speelden het dak eraf. Dit jaar duiken we ook weer volop in de organisatie en promotie!

Van een lieveheersbeest een olifant maken


In het door Beeldenstorm ontwikkelde communicatieconcept van De Melker Sanitair staan duurzaamheid en zuinig omgaan met water centraal. Dat zo'n belangrijke boodschap door zo'n klein beestje uitgedragen kan worden. We hebben ook kikkers, mieren, vlinders en libelles in de aanbieding!

Moe maar voldaan


Dat krijg je ervan als je de Beeldenstorm-koters de hele dag bij meneer de directeur zet. Dan word je gewoon supermoe, want aan de Winterparade met Circus Zanzara lag het niet.

Meervaart rulez


Kijk daar houden we van. Ons ontwerp levensgroot op de voorgevel van het theater!

Pinkpop 2009


The boss himself stond samen met Lou (Beeldenstorm-aanhang) rustig een biertje te drinken, terwijl Heidi (ook Beeldenstorm-aanhang) vooraan met Nathalie stond te springen bij Snowpatrol! Op slippers nog wel :-)

C-mon & Kipsky

Bevrijdingsdag in Wageningen is altijd 1 groot feest... En laat dat nou net bij ons om de hoek liggen. Hup die computers uit, even geen deadlines, maar biertje erbij en springen!

Pipa rules...

Oke, hier had je bij moeten zijn. Na onze lange autorit naar Antwerpen (ja, onze klanten komen niet alleen uit Veenendaal e.o.)konden we onze klant Taurus-i niet vinden. We vonden wel een groot bord met Pipa. Dat vonden we zo'n naam voor een Poolse ehh dame van lichte zeden. En toen André later deze graffiti tegen kwam, kon ie het niet laten...

Even een ei leggen

Wij verrassen onze klanten graag met lekkere eitjes voor de Pasen. Er zit wel een handleiding bij om te voorkomen dat je je vervelende collega's gaat bekogelen.

Pieter' s favo Cafe

Onze creatieven zitten zoals we dat zo mooi noemen vaak in hun tunnel. Dat betekent creatieve focus en de buitenwereld verdwijnt. Logisch dus dat dit de favo-kroeg van onze übercreatief Pieter is.

Can i kick it...?

Q-tip in Paradisoooooo...! Men's night out... Inmiddels hebben de Beeldenstorm ladies ook hun eigen avondjes. Eat your heart out boys.

Kiekeboe

In onze Apples zit een webcam ingebouwd, dus zette André ons stiekem op de kiek. Wij hadden nix door aangezien wij wél druk bezig waren met het checken van de Modint ontwerpen.

VRC goes Slam!

Ons prachtige nieuwe sponsorbord bij de voetballerij van de baas.